Xiaomi Mi 8 Pro

De meest voorkomende Xiaomi Mi 8 Pro reparaties staan hieronder vermeld zoals de scherm reparatie.
Onderaan deze pagina vindt u nog meer mogelijkheden voor Xiaomi Mi 8 Pro reparatie. Staat uw reparatie er niet bij? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde filiaal.

Scherm glas vervangen€ 179
Accu / Batterij vervangen€ 65
Laadconnector vervangen€ 55
Waterschade behandeling€ 35
Toestel onderzoeken€ 15
Software probleem€ 35
Moederbord probleem€ 135

Xiaomi Mi 8 Pro Reparatie

Bij onze telefoonwinkel kun je terecht voor hoogwaardige Xiaomi reparaties. Of je nu een Xiaomi Mi 8 Pro scherm reparatie nodig hebt of algemene telefoon reparatie, wij staan voor je klaar! Ons team van ervaren technici zorgt voor een snelle en betrouwbare service. We begrijpen hoe belangrijk je telefoon voor je is, dus we zorgen ervoor dat je snel weer verbonden bent. Als dé telefoon winkel in de buurt bieden we kwaliteit en betaalbaarheid. Kom gerust langs en laat ons je telefoon weer als nieuw maken. Vertrouw op ons voor al je Xiaomi reparaties en telefoon behoeften!

Xiaomi Mi 8 Pro Scherm Reparatie

Bij onze telefoonwinkel zijn we gespecialiseerd in Xiaomi scherm reparatie. Als het scherm van je Xiaomi Mi 8 Pro telefoon gebarsten is, kunnen we het probleem voor je oplossen. Onze ervaren technici zijn bekwaam in het vervangen van schermen en glazen van Xiaomi telefoons. Of het nu gaat om een gebarsten scherm of een defect touchscreen, wij zorgen ervoor dat je telefoon weer als nieuw is. Met onze snelle en betrouwbare service kun je binnen de kortste keren weer genieten van een helder en functioneel scherm.

Xiaomi Mi 8 Pro Batterij vervangen

Bij Phone Expert bieden we professionele batterij vervanging en reparatie services voor Xiaomi telefoons. Als je merkt dat de batterij van je Xiaomi Mi 8 Pro snel leeg raakt of niet goed meer presteert, kunnen onze ervaren technici je helpen. We begrijpen hoe belangrijk een goede batterijduur is voor je dagelijkse gebruik en streven ernaar om je telefoon weer optimaal te laten functioneren. Of het nu gaat om het vervangen van de batterij of het uitvoeren van reparaties om de levensduur te verlengen, we hebben de expertise om het probleem aan te pakken. Kom langs bij onze winkel en laat ons je helpen met je Xiaomi batterij vervanging of reparatie. Je zult versteld staan van het verschil dat een nieuwe accu kan maken!

No Cure No Pay

Bij Phone Expert betaalt u pas voor de telefoon reparatie, wanneer we het ook echt hebben gerepareerd. Stel dat we het probleem niet kunnen vinden en het toestel niet kunnen maken. Hoeft u ook niks te betalen. Let op! Bij een waterschade behandeling moet u wel betalen, al is de telefoon niet te maken.

Garantie

Wij staan achter ons werk. Daarom geven we u 3 maanden garantie op het gerepareerde onderdeel. Als het onderdeel niet goed functioneert lossen we dit weer gratis voor u op. U heeft geen garantie wanneer de telefoon valschade, drukschade of waterschade heeft op het vervangen onderdeel.

Telefoon Reparatie Eindhoven

Voor uw telefoon reparatie in Eindhoven kunt u bij ons terecht. Wij hebben een filiaal “Phone Expert XL Eindhoven” in het winkelcentrum Woensel. U kunt lekker winkelen of op een terras zitten terwijl wij uw gsm repareren. Na de reparatie kunnen wij u ook helpen met het kiezen van een nieuw hoesje of een Tempered Glass.

Telefoonwinkel Oss

We hebben ook een vestiging in Oss. Ook bij “Phone Expert Oss” kunt u terecht voor een gsm reparatie. Ons winkel bevindt zich in het winkelcentrum de Ruwaard. Ook hier kunt u wachten met een lekker bakje koffie of winkel terwijl wij uw smartphone repareren.