Oppo Reno 4 Pro

De meest voorkomende Oppo Reno 4 Pro reparaties staan hieronder vermeld zoals de scherm reparatie.
Onderaan deze pagina vindt u nog meer mogelijkheden voor Oppo Reno 4 Pro reparatie. Staat uw reparatie er niet bij? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde filiaal.

Scherm glas vervangen€ 195
Accu / Batterij vervangen€ 65
Laadconnector vervangen€ 65
Waterschade behandeling€ 35
Toestel onderzoeken€ 15
Software probleem€ 35
Moederbord probleem€ 135

Oppo Reno 4 Pro Scherm Reparatie

Voor de Oppo Reno 4 Pro gebruiken wij originele schermen van Oppo. Hierdoor blijf je je vingerafdruk behouden na een scherm reparatie. Ook de goede beeldkwaliteit en de snelheid van de touchscreen blijft u behouden. Een scherm reparatie voor Oppo smartphones duurt ongeveer 1,5 uur. Ook kunt u tijdens het wachten een lekker bakje koffie drinken!

Oppo Reno 4 Pro Batterij Vervangen

Gaat de accu van uw Oppo Reno 4 Pro snel leeg? Of is de batterij conditie van uw telefoon niet meer goed? Dan kunt u bij ons terecht voor het vervangen van uw batterij. De reparatie duurt ongeveer 30 minuten. Wilt u weten of uw accu nog goed is? Klik dan hier om uitleg te krijgen hoe je erachter kunt komen.

No Cure No Pay

Bij Phone Expert betaalt u pas voor de telefoon reparatie, wanneer we het ook echt hebben gerepareerd. Stel dat we het probleem niet kunnen vinden en het toestel niet kunnen maken. Hoeft u ook niks te betalen. Maar bij een waterschade behandeling moet u wel betalen, al is de telefoon niet te maken.

Garantie

Wij staan achter ons werk. Daarom geven we u 3 maanden garantie op het gerepareerde onderdeel, Als het onderdeel niet goed functioneert lossen we dit weer gratis voor u op. U heeft geen garantie wanneer de telefoon valschade, drukschade of waterschade heeft op het vervangen onderdeel.

Telefoon Reparatie Eindhoven

Voor uw telefoon reparatie in Eindhoven kunt u bij ons terecht. Wij hebben een filiaal in het winkelcentrum Woensel. Terwijl u lekker aan het winkelen bent of op een terras zit, repareren wij uw gsm. Nadat de reparatie is voltooid kunnen wij u ook helpen met het kiezen van een nieuw hoesje of een Tempered Glass.

Telefoonwinkel Oss

We hebben ook een vestiging in Oss. Ook hier kunt u terecht voor een gsm reparatie. Daarnaast bevindt Ons winkel zich in het winkelcentrum de Ruwaard. Ook hier kunt u wachten met een lekker bakje koffie of winkelen, terwijl wij uw smartphone repareren.