iPhone 6S Plus Reparatie

De prijzen van de iPhone 6s plus reparaties kunt u hieronder vinden. De prijzen zijn inclusief reparatie. Wij maken uw telefoon weer als nieuw. De meeste reparaties die we uitvoeren zijn dezelfde dag nog klaar. weet u niet wat het probleem is met uw iPhone 6s Plus? Neem dan contact met ons op.

Scherm glas vervangen OEM€ 85
Scherm glas vervangen AA+ Sale€ 49
Accu / batterij vervangen€ 40
Laadconnector vervangen€ 39
Power aan / uit vervangen€ 45
Homeknop vervangen€ 25
Earspeaker vervangen€ 40
Speaker muziek vervangen€ 40
Microfoon vervangen€ 40
Camera voor vervangen€ 35
Camera achter vervangen€ 40
Trilknop vervangen€ 35
Volume knop vervangen€ 45
Backcover vervangen€ 70
Slecht / geen netwerk€ 50
Waterschade behandeling€ 35
Toestel onderzoeken€ 15
Software probleem€ 35
Hoofdtelefoon aansluiting€ 50

iPhone 6s Plus Scherm Reparatie

Voor de iPhone 6s Plus hebben we twee verschillende kwaliteit schermen. De 1e klasse kwaliteit. Deze kwaliteit is gelijk aan het originele scherm. Daarnaast hebben we ook een kopie-scherm. Het verschil is dat de touchscreen sneller reageert bij de eerste klasse kwaliteit. Ook de beeldkwaliteit is beter en de 3D Touch werkt. De scherm reparatie duurt ongeveer 30 minuten. Ook kunt u erop wachten met een lekker bakje koffie.

iPhone 6s Plus Batterij Vervangen

Gaat uw accu snel leeg? Of is de batterij conditie van uw telefoon niet meer goed? Dan kunt u bij ons terecht voor het vervangen van uw batterij. De reparatie duurt ongeveer 30 minuten. Wilt u weten of uw accu nog goed is? Klik dan hier om uitleg te krijgen hoe je erachter kunt komen.

No Cure No Pay

Bij Phone Expert betaalt u pas voor de telefoon reparatie, wanneer we het ook echt hebben gerepareerd. Stel dat we het probleem niet kunnen vinden en het toestel niet kunnen maken. Hoeft u ook niks te betalen. Maar bij een waterschade behandeling moet u wel betalen, al is de telefoon niet te maken.

Garantie

Wij staan achter ons werk. Daarom geven we u 3 maanden garantie op het gerepareerde onderdeel, Als het onderdeel niet goed functioneert lossen we dit weer gratis voor u op. U heeft geen garantie wanneer de telefoon valschade, drukschade of waterschade heeft op het vervangen onderdeel.

Telefoon Reparatie Den Bosch

Voor uw telefoon reparatie in Den Bosch kunt u bij ons terecht. Wij hebben een filiaal in de Rompertpassage. Terwijl u lekker aan het winkelen bent of op een terras zit, repareren wij uw gsm. Nadat de reparatie is voltooid kunnen wij u ook helpen met het kiezen van een nieuw hoesje of een Tempered Glass.

Telefoonwinkel Oss

We hebben ook een vestiging in Oss. Ook hier kunt u terecht voor een gsm reparatie. Daarnaast bevindt Ons winkel zich in het winkelcentrum de Ruwaard. Ook hier kunt u wachten met een lekker bakje koffie of winkelen, terwijl wij uw smartphone repareren.