Samsung Galaxy A70 reparaties

De meest voorkomende Samsung Galaxy A70 reparaties staan hieronder vermeld zoals de scherm reparatie.
Onderaan deze pagina vindt u nog meer onderdelen voor Samsung A70 reparatie. Staat uw reparatie er niet bij? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde filiaal. Bij al onze filialen kunt u direct terecht voor het repareren van uw telefoon.

Scherm glas vervangen€ 130
Accu/batterij vervangen€ 60
Laadconnector vervangen€ 59
Camera voor vervangen€ 45
Camera achter vervangen€ 54
Backcover vervangen€ 55
Waterschade behandeling€ 35
Toestel onderzoeken€ 15
Software probleem € 25

Samsung A70 Reparatie

Als je op zoek bent naar Samsung reparatie, ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in Samsung scherm reparatie en kunnen je helpen als je telefoon kapot is. We weten hoe belangrijk het is om je telefoon snel gerepareerd te hebben, dus we zorgen ervoor dat we altijd snel en efficiënt werken. Of je nu een gebroken scherm hebt of een ander probleem, wij kunnen je helpen. Breng je telefoon vandaag nog langs voor een snelle en professionele reparatie!

Samsung A70 Scherm Reparatie

Als je Samsung telefoon een kapot scherm heeft, dan begrijpen wij hoe vervelend dat kan zijn. Gelukkig bieden wij professionele Samsung scherm reparatie aan tegen een betaalbare prijs. De kosten voor scherm reparatie Samsung kunnen hoog oplopen, maar wij zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt. Bij ons ben je verzekerd van een snelle en efficiënte reparatie, zodat je je telefoon snel weer kunt gebruiken. Of je nu een Samsung scherm reparatie nodig hebt of een andere reparatie, wij kunnen je helpen.

Samsung A70 Batterij vervangen

Merk je dat de batterij van je Samsung A70 snel leeg raakt of niet meer zo goed werkt als voorheen? Dan kan het repareren van de batterij de oplossing zijn. Bij ons kun je terecht voor een professionele Samsung A70-batterij reparatie tegen een betaalbare prijs. Onze vervangende batterijen zijn van hoge kwaliteit en we zorgen ervoor dat je telefoon snel en efficiënt wordt gerepareerd binnen 30 minuten.

No Cure No Pay

Bij Phone Expert betaalt u pas voor de telefoon reparatie, wanneer we het ook echt hebben gerepareerd. Stel dat we het probleem niet kunnen vinden en het toestel niet kunnen maken. Hoeft u ook niks te betalen. Let op! Bij een waterschade behandeling moet u wel betalen, al is de telefoon niet te maken.

Garantie

Wij staan achter ons werk. Daarom geven we u 3 maanden garantie op het gerepareerde onderdeel. Als het onderdeel niet goed functioneert lossen we dit weer gratis voor u op. U heeft geen garantie wanneer de telefoon valschade, drukschade of waterschade heeft op het vervangen onderdeel.

Telefoon Reparatie Eindhoven

Voor uw telefoon reparatie in Eindhoven kunt u bij ons terecht. Wij hebben een filiaal “Phone Expert XL Eindhoven” in het winkelcentrum Woensel. U kunt lekker winkelen of op een terras zitten terwijl wij uw gsm repareren. Na de reparatie kunnen wij u ook helpen met het kiezen van een nieuw hoesje of een Tempered Glass.

Telefoonwinkel Oss

We hebben ook een vestiging in Oss. Ook bij “Phone Expert Oss” kunt u terecht voor een gsm reparatie. Ons winkel bevindt zich in het winkelcentrum de Ruwaard. Ook hier kunt u wachten met een lekker bakje koffie of winkel terwijl wij uw smartphone repareren.