Oppo A74

De meest voorkomende Oppo A74 reparaties staan hieronder vermeld zoals de scherm reparatie.
Onderaan deze pagina vindt u nog meer mogelijkheden voor Oppo A74 reparatie. Staat uw reparatie er niet bij? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde filiaal.

Scherm glas vervangen 5G€ 119
Scherm glas vervangen 4G€ 119
Accu / Batterij vervangen€ 65
Laadconnector vervangen€ 65
Waterschade behandeling€ 35
Toestel onderzoeken€ 15
Software probleem€ 35
Moederbord probleem€ 135

Oppo A74 Scherm Reparatie

Voor de Oppo A74 gebruiken wij originele schermen van Oppo. Hierdoor blijf je je vingerafdruk behouden na een scherm reparatie. Ook de goede beeldkwaliteit en de snelheid van de touchscreen blijft u behouden. Een scherm reparatie voor Oppo telefoons duurt ongeveer 1,5 uur. Ook kunt u tijdens het wachten een lekker bakje koffie drinken!

Oppo A74 Batterij Vervangen

Gaat de accu van uw Oppo A74 snel leeg? Of is de batterij conditie van uw telefoon niet meer goed? Dan kunt u bij ons terecht voor het vervangen van uw batterij. De reparatie duurt ongeveer 30 minuten. Wilt u weten of uw accu nog goed is? Klik dan hier om uitleg te krijgen hoe je erachter kunt komen.

No Cure No Pay

Bij Phone Expert betaalt u pas voor de telefoon reparatie, wanneer we het ook echt hebben gerepareerd. Stel dat we het probleem niet kunnen vinden en het toestel niet kunnen maken. Hoeft u ook niks te betalen. Maar bij een waterschade behandeling moet u wel betalen, al is de telefoon niet te maken.

Garantie

Wij staan achter ons werk. Daarom geven we u 3 maanden garantie op het gerepareerde onderdeel, Als het onderdeel niet goed functioneert lossen we dit weer gratis voor u op. U heeft geen garantie wanneer de telefoon valschade, drukschade of waterschade heeft op het vervangen onderdeel.

Telefoon Reparatie Eindhoven

Voor uw telefoon reparatie in Eindhoven kunt u bij ons terecht. Wij hebben een filiaal in het winkelcentrum Woensel. Terwijl u lekker aan het winkelen bent of op een terras zit, repareren wij uw gsm. Nadat de reparatie is voltooid kunnen wij u ook helpen met het kiezen van een nieuw hoesje of een Tempered Glass.

Telefoonwinkel Oss

We hebben ook een vestiging in Oss. Ook hier kunt u terecht voor een gsm reparatie. Daarnaast bevindt Ons winkel zich in het winkelcentrum de Ruwaard. Ook hier kunt u wachten met een lekker bakje koffie of winkelen, terwijl wij uw smartphone repareren.