Wij zijn van Phone Expert – Reparaties en hebben 3 filialen. 1 telefoonwinkel in het centrum van Kaatsheuvel, 1 in Den Bosch (‘s-Hertogenbosch) en een andere in Winkelcentrum De Ruwert in Oss. U kunt bij ons terecht voor GSM / Smartphone Reparaties en al uw wensen met betrekking tot “Telefoonabonnementen”, “Smartphones”, “Tablets” en “Internet, TV en Telefoon” abonnementen aan huis.

Wij van Phone Expert – Reparaties hebben veel mobiele telefoons op voorraad. U kunt in onze winkels op uw gemak verschillende toestellen vergelijken, om zo tot een weloverwogen keuze te komen.

Bij Phone Expert – Reparaties staat u als klant centraal. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom luisteren wij eerst goed naar uw verhaal en helpen u dan met het maken van een juiste keuze. Dit geldt voor mobiele telefoons als abonnementen voor thuis, zoals Internet, TV en Telefonie.

Verder repareren wij ook telefoons vanuit onze winkels in Oss, Den Bosch en Kaatsheuvel en kunt u bij ons ook terecht voor telefoon en tablet accessoires.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze winkel in Kaatsheuvel of Oss. Ook vanuit Rosmalen, Nuland, Geffen, Wijchen, Uden, Veghel, Sprang Capelle, Waalwijk, Den Bosch, Tilburg en andere steden uit de regio, staat u zo bij ons in de winkel.

www.phoneexpert.eu