Over Ons

Wij ‘Phone Expert’ hebben onze eerste filiaal geopend in Kaatsheuvel. Toen we onze ervaring hadden opgebouwd en zagen dat het goed ging met de winkel in Kaatsheuvel, hebben we twee extra filialen geopend in ’s-Hertogenbosch en Oss. Vijf jaar later hebben we het filiaal in Eindhoven geopend. Deze winkel is groter dan de andere filialen en daarom vonden we het een leuk idee om deze winkel de naam ’Phone Expert XL’ te geven.

Phone Expert is jarenlang gespecialiseerd in het maken van telefoons. De meeste reparaties die wij aanbieden hebben we binnen 30 minuten voor u gerepareerd en heeft u uw toestel dezelfde dag nog terug. Ideaal voor mensen die hun toestel nodig hebben voor dagelijks gebruik.

We voeren niet alleen reparaties uit. Ook helpen we u met het maken van een telefoonabonnement, het kopen van een telefoon/smartphone of tablet. Verder kunt u bij ons terecht voor telefoonaccessoires, Tablet accessoires Opladers, Adapters, Powerbanks Etc.

Bij ons staat u als klant centraal. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom luisteren wij eerst goed naar uw verhaal en helpen u dan met het maken van een juiste keuze. Dit geldt voor mobiele telefoons als abonnementen voor thuis, zoals Internet, TV en Telefonie.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze winkel in Eindhoven, Oss of Kaatsheuvel. Ook vanuit Rosmalen, Nuland, Geffen, Wijchen, Uden, Veghel, Sprang Capelle, Waalwijk, Den Bosch, Tilburg en andere steden uit de regio, staat u zo bij ons in de winkel.

www.phoneexpert.eu