iPad 3 Reparaties

De meest voorkomende iPad 3 reparaties staan hieronder vermeld zoals de scherm reparatie.
Onderaan deze pagina vindt u nog meer mogelijkheden voor iPad 3 reparatie. Staat uw reparatie er niet bij? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde filiaal.

Scherm glas vervangen OEM€ 70
Scherm glas vervangen AA+€ 50
LCD en glas vervangen€ 100
Accu / batterij vervangen€ 80
Laadconnector vervangen€ 60
Power aan / uit vervangen€ 60
Homeknop vervangen€ 50
Speaker muziek vervangen€ 60
Microfoon vervangen€ 60
Camera voor vervangen€ 60
Camera achter vervangen€ 160
Trilknop vervangen€ 60
Volume knop vervangen€ 60
Backcover vervangen€ 110
Simkaart lezer vervangen€ 60
Slecht / geen netwerk€ 60
Slecht / geen WiFi bereik€ 60
Waterschade behandeling€ 35
Toestel onderzoeken€ 15
Software probleem€ 35
Hoofdtelefoon aansluiting€ 60

iPad 3 Scherm Reparatie

Voor de iPad 3 hebben we twee kwaliteiten schermen. We hebben de OEM kwaliteit scherm wat te vergelijken is met het originele scherm van apple. Ook hebben we de AA+ kwaliteit. Dit is een kopie scherm kwaliteit. Het verschil is dat de touchscreen van de AA+ minder snel reageert dan de OEM kwaliteit. Wij gebruiken bij onze iPad reparaties een andere manier dan onze concurrenten. We gebruiken goede kwaliteit materiaal bij het vastmaken van uw iPad scherm. Hierdoor gaat uw iPad scherm een lange tijd mee en raakt het glas niet zomaar los. Hierdoor kan de reparatie tussen een halve- of hele werkdage duren.

iPad 3 Batterij Vervangen

Gaat de batterij van uw iPad 2 snel leeg of laad uw iPad niet meer door? Dan kan het zijn dat uw batterij defect is. De reparatie duurt 1 werkdag. Weet u niet zeker of uw accu verslechterd is? Dan kunt u bij instellingen naar batterij gaan. Hier staat uw batterij conditie aangegeven. Als de batterijconditie van uw iPad onder de 80% is. Dan is uw accu aan vervanging toe.

No Cure No Pay

Bij Phone Expert betaalt u pas voor de telefoon reparatie, wanneer we het ook echt hebben gerepareerd. Stel dat we het probleem niet kunnen vinden en het toestel niet kunnen maken. Hoeft u ook niks te betalen. Maar bij een waterschade behandeling moet u wel betalen, al is de telefoon niet te maken.

Garantie

Wij staan achter ons werk. Daarom geven we u 6 maanden garantie op uw gerepareerde iPad scherm en 3 maanden garantie op andere vervangen onderdelen, Als het onderdeel niet goed functioneert lossen we dit weer gratis voor u op. U heeft geen garantie wanneer de iPad valschade, drukschade of waterschade heeft.

iPad Reparatie Eindhoven

Voor uw iPad Reparatie kunt u bij ons terecht in Eindhoven. Onze filiaal is gevestigd in het Woensel Winkelcentrum. U kunt gerust binnen lopen zonder het maken van een afspraak en wij gaan meteen voor u aan de slag. De reparatie kan een halve- of hele werkdag duren. Bij een halve dag kunt u lekker winkelen of op het terras zitten terwijl wij bezig zijn met uw iPad.

iPad Reparatie Oss

Ook in Oss kunt u terecht voor een iPad Reparatie. Ook hier kunt u zonder afspraak langskomen en we gaan meteen aan de slag met uw iPad. Onze Telefoonwinkel is gevestigd in het Ruwaard Winkelcentrum. Wij zijn de snelste reparateurs uit Oss!