Huawei Ascend P10 Lite Reparatie

De meest voorkomende Huawei Ascend P10 Lite reparaties staan hieronder vermeld zoals de scherm reparatie. Onderaan deze pagina vindt u nog meer mogelijkheden voor Huawei Ascend P10 Lite reparatie. Staat uw reparatie er niet bij? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde filiaal.

Scherm glas vervangen€ 65
Accu / batterij vervangen€ 50
Laadconnector vervangen€ 40
Power aan / uit vervangen€ 45
Homeknop vervangen€ 40
Speaker muziek vervangen€ 40
Camera voor vervangen€ 45
Camera achter vervangen€ 50
Volume knop vervangen€ 40
Backcover vervangen€ 30
Waterschade behandeling€ 35
Toestel onderzoeken€ 15
Software probleem€ 35
Hoofdtelefoon aansluiting€ 40

Huawei Ascend P10 Lite Reparatie

Bij ons bedrijf bieden we professionele en betrouwbare reparatiediensten voor Huawei telefoons aan. Of het nu gaat om een telefoon reparatie, smartphone reparatie of GSM reparatie, wij staan voor je klaar om je Huawei toestel weer in topconditie te brengen.

Onze ervaren technici hebben uitgebreide kennis van Huawei Huawei Ascend P10 Lite en kunnen verschillende soorten reparaties uitvoeren, zoals schermreparaties, batterijvervangingen en het verhelpen van andere technische problemen. We begrijpen hoe belangrijk je Huawei telefoon voor je is en streven ernaar om je toestel zo snel mogelijk te repareren, zodat je weer zorgeloos kunt genieten van alle functies en mogelijkheden.

Bij “Phone Expert” gebruiken we alleen hoogwaardige onderdelen voor onze reparaties, zodat je verzekerd bent van kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast bieden we ook een vriendelijke en deskundige klantenservice, waar je terecht kunt met al je vragen en zorgen.

Kies voor “Phone Expert” voor betrouwbare Huawei reparaties voor je telefoon, smartphone of GSM. We zorgen ervoor dat je Huawei toestel weer als nieuw functioneert!

Huawei Ascend P10 Lite Scherm Reparatie

Als je Huawei telefoon een kapot scherm heeft, dan begrijpen wij hoe vervelend dat kan zijn. Gelukkig bieden wij professionele Huawei scherm reparatie aan tegen een betaalbare prijs. De kosten voor scherm reparatie Huawei kunnen hoog oplopen, maar wij zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt. Bij ons ben je verzekerd van een snelle en efficiënte reparatie, zodat je je telefoon snel weer kunt gebruiken. Of je nu een Huawei Ascend P10 Lite scherm reparatie nodig hebt of een andere reparatie, wij kunnen je helpen.

Huawei Ascend P10 Lite Batterij vervangen

Merk je dat de batterij van je Huawei Ascend P10 Lite snel leeg raakt of niet meer zo goed werkt als voorheen? Dan kan het repareren van de batterij de oplossing zijn. Bij ons kun je terecht voor een professionele Huawei Ascend P10 Litebatterij reparatie tegen een betaalbare prijs. Onze vervangende batterijen zijn van hoge kwaliteit en we zorgen ervoor dat je telefoon snel en efficiënt wordt gerepareerd binnen 30 minuten.

No Cure No Pay

Bij Phone Expert betaalt u pas voor de telefoon reparatie, wanneer we het ook echt hebben gerepareerd. Stel dat we het probleem niet kunnen vinden en het toestel niet kunnen maken. Hoeft u ook niks te betalen. Let op! Bij een waterschade behandeling moet u wel betalen, al is de telefoon niet te maken.

Garantie

Wij staan achter ons werk. Daarom geven we u 3 maanden garantie op het gerepareerde onderdeel. Als het onderdeel niet goed functioneert lossen we dit weer gratis voor u op. U heeft geen garantie wanneer de telefoon valschade, drukschade of waterschade heeft op het vervangen onderdeel.

Telefoon Reparatie Eindhoven

Voor uw telefoon reparatie in Eindhoven kunt u bij ons terecht. Wij hebben een filiaal “Phone Expert XL Eindhoven” in het winkelcentrum Woensel. U kunt lekker winkelen of op een terras zitten terwijl wij uw gsm repareren. Na de reparatie kunnen wij u ook helpen met het kiezen van een nieuw hoesje of een Tempered Glass.

Telefoonwinkel Oss

We hebben ook een vestiging in Oss. Ook bij “Phone Expert Oss” kunt u terecht voor een gsm reparatie. Ons winkel bevindt zich in het winkelcentrum de Ruwaard. Ook hier kunt u wachten met een lekker bakje koffie of winkel terwijl wij uw smartphone repareren.